Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suyun debisi yükseldi, patpat üzerindeki 4 kişi derede mahsur kaldı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile dereden geçmek isteyen 4 kişi suyun debisinin yükselmesi ile mahsur kaldı. Köylülerin yardımına koştuğu 4 kişi traktör ile çekilerek kurtarıldı. Olay Alaplı'ya...

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2014 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2014 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suyun debisi yükseldi, patpat üzerindeki 4 kişi derede mahsur kaldı
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile dereden geçmek isteyen 4 kişi suyun debisinin yükselmesi ile mahsur kaldı. Köylülerin yardımına koştuğu 4 kişi traktör ile çekilerek kurtarıldı.

Olay Alaplı'ya bağlı Dereli köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile Dereli köyünden Hasanlı köyüne su çalışmasına giden 4 kişi, dönüşte geçtikleri derede suyun debisinin yükselmesi ve aracın arızalanması ile mahsur kaldı. Köy muhtarı Recep Tufan ve köylülerin yardımına koştukları 4 kişi, traktör yardımı ile sudan çıkarıldı. Hasanlı köyü muhtarı Recep Tufan, sabah saatlerinde su seviyesinin normal olduğunu ancak yüksek bölgedeki yağışlar nedeniyle suyun seviyesinin yükselmiş olabileceğini söyledi.

Derede mahsur kalan 4 kişi yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrasında kurtarıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.