Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürücü koltuğunda 2 Suriyeli mobeseye yakalandı

Gaziantep’te mobeselere 2 ilginç görüntü takıldı. İlkinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir motosiklet sürücüsünün, halk otobüsünün altında kalmaktan son anda kurtulması kameralara yansırken, bir diğer görüntüde de Suriyeli plakalı...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te mobeselere 2 ilginç görüntü takıldı. İlkinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir motosiklet sürücüsünün, halk otobüsünün altında kalmaktan son anda kurtulması kameralara yansırken, bir diğer görüntüde de Suriyeli plakalı bir aracın sürücü koltuğunda iki kişinin oturduğu görüldü.

İnönü Caddesi'nde seyir halinde giden motosiklet sürücüsü, trafik ışıklarına yaklaşırken bir anda dengesini kaybetti. Bir anda motosikletten yere düşen vatandaşın hemen arkasından gelen halk otobüsü de direksiyonu kırarak, düşen vatandaşı son anda ezilmekten kurtardı. Motosiklet sürücüsü, çevreden yardıma gelen vatandaşlara durumunun iyi olduğunu anlatmaya çalıştı ve hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldı.

Kenan Evren Bulvarı’nda da kırmızı ışıkta bekleyen Suriye plakalı aracın sürücü koltuğunda 2 kişinin oturduğu tespit edilince, Gaziantep polisi de cezai işlem uyguladı. Yaşanan bu 2 olay da mobeseler tarafından anbean kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.