Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli kuma nasıl öldü?

Adana’da Suriyeli 1 çocuk annesi 23 yaşındaki Doğa Rahman, nikahsız eşi 39 yaşındaki Mustafa Türkmen ile tartışırken 3 katlı evin terasından düşerek ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeli kuma nasıl öldü?
Ambulansla hastaneye kaldırılan Rahman’ın yakınları, "Kocası attı" iddiasında bulundu. Mustafa Türkmen gözaltına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Doğa Rahman tedavi altına alınırken, Ayşe Türkmen, "Eşim ile 2 yıl önce nikahsız evlilik yaparak buraya geldi. Bir kızları oldu, kocam ile tartışıyorlardı. Sonra da aşağıya atladı" dedi.

Olay, sabah saatlerinde merkez Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ayşe Türkmen ile 20 yıldan beri evli olan Mustafa Türkmen, 2 yıl önce Suriyeli Doğa Rahman’a dini nikah yaparak evlendi. Mustafa Türkmen, 10 çocuğu ve eşi ile birlikte yaşadığı 2 odalı eve Doğa Rahman’ı da getirdi. Mustafa Türkmen’in ikinci eşi Doğa Rahman 5 ay önce de bir kız çocuk dünyaya geldi. Ayrı bir ev isteyen Doğa Rahman, 2 gün önce eşini terk edip babasının yanına gitti. Aile, kızlarını sabah Mustafa Türkmen’e geri getirdi.

Mustafa Türkmen ile nikahlı eşi Ayşe ve nikahsız olan Doğa Rahman arasındaki tartışma yeniden başladı. Bir süre sonra da Doğa Rahman’ın çığlıkları duyuldu. 3 katlı binanın terasından düşen Doğa Rahman ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans, Doğa Rahman’ı TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Doğa Rahman’ın ailesi, "Kızımızı, kocası attı" diye ihbarda bulundu. Mustafa Türkmen ekiplerce gözaltına alındı.

Hayati tehlikesi bulunan Doğa Rahman tedavi altına alınırken, Ayşe Türkmen, "Eşim ile 2 yıl önce nikahsız evlilik yaparak buraya geldi. Bir kızları oldu, kocam ile tartışıyorlardı. Sonra da aşağıya atladı" dedi. Polis genç kadının düşmesi ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.