Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli bir çocuk suda kayboldu, diğeri tedavi altında

Adana'da bazı çocuklar tarafından sulama kanalına itildikleri ileri sürülen iki Suriyeli çocuktan biri kurtarıldı, diğeri ise sualtı ekiplerince aranıyor.Olay merkez Yüreğir ilçesi Özgür Mahallesi Egebağatur Bulvarı üzerindeki sulama...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriyeli bir çocuk suda kayboldu, diğeri tedavi altında
Adana'da bazı çocuklar tarafından sulama kanalına itildikleri ileri sürülen iki Suriyeli çocuktan biri kurtarıldı, diğeri ise sualtı ekiplerince aranıyor.

Olay merkez Yüreğir ilçesi Özgür Mahallesi Egebağatur Bulvarı üzerindeki sulama kanalında yaşandı. İddialara göre, iç savaştan kaçarak aileleriyle Adana'ya yerleşen soyisimleri belirlenemeyen İbrahim ve Ahmed adlı Suriyeli çocuklar, sulama kanalı civarında terliklerini çıkarıp gezdikleri sırada, iddialara göre, burada oyun oynayan bazı çocuklar tarafından sulama kanalına düşürüldü. İki çocuğun sulama kanalında çırpındığını gören bazı vatandaşların haber vermesi üzerine 18 yaşındaki Sezer Buğuz, kanala atlayıp İbrahim'i çıkarmaya başardı. Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan İbrahim'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Vatandaşlar, çocuğun sudan çıkarıldıktan sonra kustuğunu ve yanında Ahmed isimli başka bir çocuk daha olduğunu söylediğini ifade etti.

Bu arada, Hasan Tuncer adlı bir kişi, çocukların sulama kanalına bazı çocuklar tarafından düşürüldüğünü öne sürdü. Arama kurtarma ekipleri, sulama kanalında arama yapacakları sırada, kendilerini izlemek için gelen çocuklara serinlemek için sulama kanalına girmemeleri uyarısında bulundu. Kaybolan Suriye uyruklu çocuğu arama çalışmaları sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.