Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüphe üzerine durdurulan araçtaki 2 kişi dolandırıcı çıktı

Mersin'de polislerin şüphe üzerine durduğu araçta bulunan 2 kişi dolandırıcı çıktı. Dolandırıcıların kendilerini polis olarak tanıtarak bir vatandaşın 17 cumhuriyet altını ile 10 bin lirasını aldıkları tespit edildi. Alınan bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şüphe üzerine durdurulan araçtaki 2 kişi dolandırıcı çıktı
Mersin'de polislerin şüphe üzerine durduğu araçta bulunan 2 kişi dolandırıcı çıktı. Dolandırıcıların kendilerini polis olarak tanıtarak bir vatandaşın 17 cumhuriyet altını ile 10 bin lirasını aldıkları tespit edildi.
Alınan bilgiye göre polis ekipleri merkez Toroslar ilçesi Alsancak Mahallesi'nde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Oto sürücüsü B.Ç.'nin yapılan kimlik sorgusunda çeşitli mahkemelerce hırsızlık, belgede sahtecilik suçlarından arandığı tespit edildi. Bunun üzerine B.Ç. göz altına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada B.Ç.'nin üzerinde yapılan aramada 14 cumhuriyet altını ile 7 bin 900 TL çıktı. B.Ç.'nin daha önceden de dolandırıcılık suçlarından kaydının olmasından dolayı, polis bu para ile altınların dolandırıcılıktan elde edilmiş olabileceğinden şüphelendi. Polis ekiplerinin araştırması sürerken bir vatandaş Huzurkent Polis Merkez Amirliği'ne müracaat bulunarak kendisini polis olarak tanıtan bir kişinin dolandırdığını söyledi. Bunun üzerine ekipler B.Ç.'nin aracını kullanarak paraları ve altınları aldırdığı R.C. isimli bir kişinin daha olduğunu tespit etti. Yapılan araştırma sonucu R.C. Bahçe Mahallesi Soğukcu Caddesi'nde yakalandı. Müşteki K.A.'nın paraları ve altınları alan kişiyi görsem tanırım demesi üzerine, R.C. teşhis edildi. Yapılan araştırmalarda B.Ç. ile R.C.'nin aynı suçlardan 2 kaydının daha olduğu belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.