Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sulama Birliği işçilerinin açlık grevi 16. gününde devam ediyor

Elazığ’da Eyüpbağları Sulama Birliği işçileri tarafından, 5 yıldır maaş alamadıkları ve Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğünde işbaşı yaptırılmadıkları gerekçesiyle ikinci defa başlatılan açlık grevi 16. gününde devam...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 18:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sulama Birliği işçilerinin açlık grevi 16. gününde devam ediyor
Elazığ’da Eyüpbağları Sulama Birliği işçileri tarafından, 5 yıldır maaş alamadıkları ve Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğünde işbaşı yaptırılmadıkları gerekçesiyle ikinci defa başlatılan açlık grevi 16. gününde devam ediyor. İşçiler sorunları çözülene kadar açlık grevine devam edeceklerini belirttiler.

2009 yılında feshedilen Eyüpbağları ve Kovancılar Sulama Birliği işçileri tarafından başlatılan açlık grevi 16. gününde devam ediyor. Sulama Birliği işçileri adına açıklama yapan Süleyman Tanış, ”16 gün içerisinde bizleri sayın valimiz ziyaret etti ve bizler hakkında çalışma başlattığının bilgisini verdi. Kendisine arkadaşlarımız adına teşekkür ederiz. Biz beklerdik ki sayın belediye başkanımız, AK Parti il başkanımız ve milletvekillerimizin buraya gelmesini çok isterdik. Ne yazık ki bu saate kadar gelmediler. Ama bilsinler ki bizler buradayız. Biz burada kanuni olan hakkımızı alana kadar kalkmaya niyetimiz yok.” açıklamalarında bulundu.

Sulama birliği işçileri tarafından geçtiğimiz ay başlatılan ilk grev AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban’ın sorunlarının kısa sürede çözüleceği sözü üzerine greve son verilmiş ancak sorun çözülmeyince geçtiğimiz günlerde ikinci defa açlık grevi başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.