Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Su fabrikasında yangın

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir su fabrikasının palet ve şişe deposunda çıkan yangında büyük çapta maddi hasar oluştu.Kurtköy Mahallesi'nde faaliyet gösteren su fabrikasının palet ve su şişelerinin bulunduğu alanda, henüz belirlenemeyen...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Su fabrikasında yangın
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bir su fabrikasının palet ve şişe deposunda çıkan yangında büyük çapta maddi hasar oluştu.

Kurtköy Mahallesi'nde faaliyet gösteren su fabrikasının palet ve su şişelerinin bulunduğu alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden güvenlik görevlileri, itfaiyeden yardım istedi.

Yangın kısa sürede büyüdü. Alevlere Sapanca'nın yanı sıra Adapazarı'ndan gönderilen takviye itfaiye ekipleri de müdahale etti.

Alevlerin ulaşmadığı paletler, iş makineleriyle alandan uzaklaştırıldı. İtfaiyenin üç saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangında yaklaşık 1 milyon liralık maddi hasarın oluştuğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri soğutma çalışmasını sürdürüyor. Yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmanın soğutma çalışmalarının ardından yapılacağı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.