Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor Bilimleri Fakültesi’nin yeni dekanı veteriner hekim

Seçimlerde Prof. Dr. Kamil Dilek’in yarısı kadar oy almasına rağmen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Uludağ Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 8 fakültenin dekanını değiştirdi. En ilginç atama ise Spor Bilimleri...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seçimlerde Prof. Dr. Kamil Dilek’in yarısı kadar oy almasına rağmen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Uludağ Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 8 fakültenin dekanını değiştirdi. En ilginç atama ise Spor Bilimleri Fakültesi’nde yaşandı. Veteriner Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Aydın Spor Bilimleri Fakültesi’ne dekan olarak atandı.

Üniversite tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni atamalar şöyle:
Tıp Fakültesi’ne İç Hastalıkları AD. Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Gürel.
Fen Edebiyat Fakültesi’ne Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Turan Yılmaz.
Ziraat Fakültesi’ne Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Bilgili. Spor Bilimleri Fakültesi’ne Veteriner Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Aydın.
İlahiyat Fakültesi’ne Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Çetin, Eğitim Fakültesi’ne Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muammer Demirel.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne Maliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Yüce. Veteriner Fakültesi’ne de Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yıldız.

Yeni dekanlar, Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ın da katıldığı devir teslim törenleriyle görevlerini devraldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.