Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokak ortasında kız arkadaşını dövmüştü, yakalandı!

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde, kız arkadaşı 28 yaşındaki S.A.’yı sokak ortasında döverken güvenlik kamerasınca görüntülenen R.Y. polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sokak ortasında kız arkadaşını dövmüştü, yakalandı!
Manisa E Tipi Açık Cezaevi’nden bir süre önce izinli çıkıp geri dönmeyen, 4 ayrı suçtan sabıkalı R.Y., kız arkadaşı S.A. ve bir grup arkadaşıyla, geçen 5 Kasım akşamı Manisa İl Halk Kütüphanesi yanındaki bir parka gidip, iddiaya göre, bir süre içki içti.

Saat 22.30 sıralarında parktan ayrılan gruptan R.Y. ile iddiaya göre kendisiyle birlikte gitmeyi kabul etmeyen kız arkadaşı S.A. arasında, Yarhasanlar Mahallesi, Ülkü Sokak’ta tartışma çıktı. Bir anda R.Y.’nın tekme tokat dövmeye başladığı S.A.’yı çevredekiler müdahale edip, kurtardı.

O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. R.Y., gelen arkadaşları tarafından olay yerinden götürülürken, eli yüzü kanlar içinde kalan S.A. polis merkezine giderek kendisini döven erkek arkadaşından şikayetçi oldu.

R.Y.’nin yakalanması için polis çalışma başlattı. Yolda kimlik kontrolü yapan polis, bugün saat 02.30’da, R.Y.’yi yakaladı. Emniyete götürülen R.Y.’nin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.