Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skandal WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı!

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'nde büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Aralarında hastane yöneticilerinin de bulunduğu "Gölbaşı Hasvak Özen Dr." isimli WhatsApp grubunda yapılan yazışmalarda, Anestezi Uzmanı Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay'ın Meclis bombalanmadan 1 dakika önce "TBMM yıkılması lazım bu gece" şeklinde mesaj paylaştığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Skandal WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı!

Anestezi Uzmanı Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay, "Gölbaşı Hasvak Özen Dr." isimli whatsappgrubunda darbe gecesi saat 03.25'de "TBMM yıkılması lazım bu gece" ve saat 03.27'de "TBMM yıkılacak bu gece" şeklinde mesaj paylaştı. Kızılay'ın kin dolu mesajını TBMM'ye 03.24'te atılan ikinci bombadan tam bir dakika sonra paylaşması dikkat çekti.

EŞİ FETÖ'DEN TUTUKLU

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'nde Anestezi Uzmanı olarak çalışan Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay'ın eşi Yargıtay Tetkik Hâkimi Ersin Kızılay'ın FETÖ darbe girişiminden hemen sonra tutuklandığı ve 24 Ağustos'ta çıkarılan KHK ile meslekten atıldığı öğrenildi. Yargıtay Tetkik Hakimi Ersin Kızılay'ın 16 Temmuz'da tutuklanmasının ardından eşi Uzman Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay'ın açığa alındığı fakat 3 Ekim'de yeniden göreve başlatıldığı ortaya çıktı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.