Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siyah çelenk bırakan CHP'lilere "Rizeli cumhurbaşkanımız var" ayıptır tepkisi

CHP Rize İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararı vermesine tepki amaçlı adliye sarayı önüne siyah çelenk bıraktı. Rize Adliye Sarayı önünde...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siyah çelenk bırakan CHP'lilere "Rizeli cumhurbaşkanımız var" ayıptır tepkisi
CHP Rize İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararı vermesine tepki amaçlı adliye sarayı önüne siyah çelenk bıraktı.

Rize Adliye Sarayı önünde toplanan CHP Rize İl Başkanlığı üyeleri yanlarında getirdikleri ‘Adaletin Kara Günü’ yazılı siyah çelengi adliye girişi önüne bıraktı. Burada açıklama yapan CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, “Türkiye’nin gündemine oturan yolsuzluklara karşı verilen takipsizlik kararını kınamak üzere buradayız. Bu konuda 81 ilimizde örgütlerimiz bu konuyu kınıyor.” dedi.
VATANDAŞLARDAN TEPKİ
Adliye önüne çelenk bıraktıktan sonra olaysız bir şekilde dağılan CHP’lilere adliye çevresindeki bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Şahıslar, “Rizeli Cumhurbaşkanımız var, yaptığınız ayıptır” diyerek CHP’lilere sözlü olarak sataştı. Araya giren polis CHP'lilerle vatandaşları yatıştırdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.