Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivil polis, kimlik göstermesini isteyen şoförü tabanca ile kafasını kırdı

Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde halk otobüsüne ücretsiz kart okutarak binen ve sivil polis olduğunu söyleyen kişi, kimlik göstermesini isteyen şoförü kafasına tabanca kabzasıyla vurarak yaraladı. Başı yüzü ve elbisesi kanlar içinde kalan...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivil polis, kimlik göstermesini isteyen şoförü tabanca ile kafasını kırdı
Kocaeli'nin Kartepe İlçesi'nde halk otobüsüne ücretsiz kart okutarak binen ve sivil polis olduğunu söyleyen kişi, kimlik göstermesini isteyen şoförü kafasına tabanca kabzasıyla vurarak yaraladı. Başı yüzü ve elbisesi kanlar içinde kalan 49 yaşındaki şoför, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay dün öğlen saatlerinde Kartepe ilçesinde meydana geldi. Suadiye-İzmit arasında yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünün şoförü 49 yaşındaki İzzet Arpacı, iddiaya göre otobüse binen ve ücretsiz kartını okutan kişiden kimlik göstermesini istedi. İddiaya göre, şahıs, seyir halinde olan otobüs şoförüne, "Sen benim kartıma nasıl bakarsın?" diyerek küfürler edip saldırmaya başladı. Araçta bulunan yolcular sivil polisi engellemek istedi. Sinirini alamayan ve sivil polis olduğunu söyleyen şahıs, kendisine engel olmaya çalışan yolcuları da tehdit etti.

Sonra silahını çıkartan ve sivil polis olduğunu söyleyen şahıs, halk otobüsü şoförü İzzet Arpacı’nın kafasına tabancanın kabzasıyla vurdu ve araçtan indi. Başından yaralanan, yüzü ve elbiseleri kanlar içinde kalan şoför olay yerine çağrılan 112 ekiplerince, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Kendi aracı ile 25 yıldır şoförlük yaptığı öğrenilen evli ve 2 çocuk babası 49 yaşındaki İzzet Arpacı tedavi altında tutulurken, iş arkadaşları ve ailesi hastaneye akın etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.