Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas'tan özgür medyanın susturulmak istenmesine tepki

Medyanın susturulmak istenmesine tepkiler sürüyor. Adliye önünde toplanan yüzlerce kişi, gazetecilere yapılan hukuksuzlukları protesto etti. Türk bayrağı, pankart ve gazete taşıyan vatandaşlar, gazetecilerin serbest bırakılmasını talep...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas'tan özgür medyanın susturulmak istenmesine tepki
Medyanın susturulmak istenmesine tepkiler sürüyor. Adliye önünde toplanan yüzlerce kişi, gazetecilere yapılan hukuksuzlukları protesto etti. Türk bayrağı, pankart ve gazete taşıyan vatandaşlar, gazetecilerin serbest bırakılmasını talep etti.

Sivas Adliyesi önünde toplananlar, tepkilerini 4. günde de devam ettirdi. Özgür medyaya yapılan hukuksuz operasyonu ve göz altıları sessiz bir şekilde protesto eden vatandaşlar, operasyonları haber alma özgürlüğünün kısıtlanması olarak niteledi.

Elektrik Mühendisi Melih Şeker, yaptığı konuşmada, Zaman ve STV’ye yapılan baskını haber alma özgürlüğünün kısıtlanması olarak gördüklerini belirtti. Şeker, “Dünyada böyle bir şey yok. Niye ülkemizde olsun? Ülkemiz ve insanımız bunu hak etmiyor. Bir gazete olayları haber yaptı diye özgürlükler kısıtlanıyor, kapatılmak isteniyor. Muhabirler gözaltına alınıyor, içeride bekletiliyor. Bunlar hoş şeyler değil. İnsanımız ve memleketimiz açısından bu tür şeylerden dolayı endişelenmeye başladım.” dedi.

Kalabalık sessiz bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.