Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas’ta 'mers' şüphesi

Hacdan gelen bir hasta öksürük ve nefes darlığı şikâyeti ile Sivas Numune Hastanesi'ne başvurdu. Hastanın yapılan muayenesinde 'mers' virüsünden şüphelenildi. Hastadan alınan örneklerin Ankara’ya gönderileceği öğrenildi. Bazı illerde...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta 'mers' şüphesi
Hacdan gelen bir hasta öksürük ve nefes darlığı şikâyeti ile Sivas Numune Hastanesi'ne başvurdu. Hastanın yapılan muayenesinde 'mers' virüsünden şüphelenildi. Hastadan alınan örneklerin Ankara’ya gönderileceği öğrenildi.

Bazı illerde yaşanan mers virüsü paniği Sivas’ta da yaşanıyor. Bir hafta önce hacdan gelen A.G., öksürük, nefes darlığı ve balgam çıkarma şikâyeti ile Numune Hastanesi'ne başvurdu. Hacdan dönenlerde 2 yıldır görülen mers virüsünden şüphelenilen hastanın filmleri çekildi ve tahlilleri yapıldı. 64 yaşındaki bayan hastanın mers virüsü taşıyıp taşımadığının anlaşılması için alınan örneklerin Ankara’ya gönderileceği öğrenildi. Ankara’da mers korona testi yapılarak, sonuçların en kısa sürede belli olacağı ifade edildi. Hastada virüs olduğu kesinleşmesi halinde tedbirlerin alınarak tedavisine başlanacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.