Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sisli hava deniz trafiğini de etkiledi

İstanbul’da sis etkili olmaya devam ediyor. Görüş mesafesinin 50 metrenin altına düştüğü İstanbul Boğazı’nda vapur ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi. İstanbul'da etkili olan sis, deniz ve kara trafiğini de olumsuz etkiledi. Sisli...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sisli hava deniz trafiğini de etkiledi
İstanbul’da sis etkili olmaya devam ediyor. Görüş mesafesinin 50 metrenin altına düştüğü İstanbul Boğazı’nda vapur ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

İstanbul'da etkili olan sis, deniz ve kara trafiğini de olumsuz etkiledi. Sisli hava, trafikte sürücülerin görüş mesafesini düşürdü. Boğaziçi Köprüsü sis sebebiyle görünmez hale geldi. Deniz trafiğinde görüş mesafesi yer yer 50 metrenin altına düştü. Vapur seferleri 09.10 itibariyle yeniden iptal edildi. İDO’ya ait tüm iç hat deniz otobüsü seferleri, Sirkeci Harem arabalı vapuru, ve 11.30’da Yenikapı-Yalova seferini gerçekleştirecek hızlı feribot seferinin iptal edildiği öğrenildi.


Vatandaşlar da sisli havadan nasibini aldı. Bazı vatandaşlar, sis yerine yağmur yağmasını isterken, balık tutanlarda sisli havalarda balık tutmanın daha keyifli olduğunu belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.