Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak'ta HDP ile HÜDA-PAR arasında seçim kavgası: 2 ölü

Şırmak’ın İdil ilçesine bağlı Kozluca Köyü'nde seçim çalışması yürüten Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Hür Dava Partisi(HÜDA-PAR) üyeleri arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırmak’ın İdil ilçesine bağlı Kozluca Köyü'nde seçim çalışması yürüten Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Hür Dava Partisi(HÜDA-PAR) üyeleri arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada ilk belirlemelere göre HÜDA-PAR'a yakın olduğu belirtilen 2 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Şırnak'ın İdil ilçesinde, HDP seçim çalışmaları kapsamında Kozluca Köyünü ziyaret etti. İddiaya göre, köyde bulunan ve HÜDA-PAR'a yakın olduğu belirtilen kişiler ile HDP'liler arasında gerginlik yaşandı. İki grup arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların kullanılması sonucu bazı kişiler yaralandı. Silahla vurulan ve durumları ağır olan Abdülcelal Talayhan ile M. Şerif Şimşek Nusaybin İlçesi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. HÜDA-PAR'a yakın olduğu belirtilen Talayhan ile Şimşek, hastanede hayatını kaybetti.

Yaşanan olayın ardından jandarma ekipleri Kozluca Köyü'nde güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.