Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şırnak'ta çatışma, Dağlıca'da patlama: 2 şehit 7 yaralı

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir uzman çavuş şehit oldu, 3 asker yaralandı. Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen patlamada ise bir asker şehit olurken, 4 asker yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak'ta çatışma, Dağlıca'da patlama: 2 şehit 7 yaralı

Şırnak kent merkezinde, terör örgütü PKK varlığına yönelik operasyon nedeniyle 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. Yasakla birlikte asker ve polisin katılımıyla başlatılan “Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu”nun da sürdüğü kentte, güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan çatışmada, 4 asker yaralandı. Olay yerine çağrılan zırhlı ambulans ile Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan bir uzman çavuş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

Bölgede çatışma sürüyor.


DAĞLICA’DA PATLAMA: 1 ŞEHİT

 Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen patlamada bir asker şehit olurken, dört asker yaralandı. 

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 12 nisan 2016 salı günü Hakkâri'nin Dağlıca bölgesinde tespit edilen terör örgütü hedeflerinin ateş altına alınması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama olduğu belirtilerek şöyle denildi: "Meydana gelen patlamada bir silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere dört kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.” 
 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.