Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınırda şehit düşen asker, memleketine gönderildi

Suriye sınırında zırhlı araçla devriye attığı sırada geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Er Faik Yüce adli tıp işlemlerinin ardından memleketine gönderildi. Bu arada Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise sınırda şehit...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2015 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2015 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sınırda şehit düşen asker, memleketine gönderildi
Suriye sınırında zırhlı araçla devriye attığı sırada geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Er Faik Yüce adli tıp işlemlerinin ardından memleketine gönderildi. Bu arada Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise sınırda şehit düşen askerin YPG ile girdiği çatışma sonucu şehit düştüğünü ileri sürdü.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde, Suriye sınırında devriye görevi sırasında zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu yaralandığı açıklanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 21 yaşındaki Er Faik Yüce'nin cenazesi, adli tıp işlemlerinin ardından kefenlenmek üzere Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Siirt nüfusuna kayıtlı erin İstanbul’da ikamet ettiği belirtilirken şehit naaşı İstanbul’a gönderildi. Kazada, yaralanan jandarma uzman çavuş 25 yaşındaki Gökhan Poyraz ile Yusuf İslam Meral’in ise tedavileri devam ediyor.

Bu arada Akçakale’nin Öncül mahallesinde yaşanan olay ile ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. Resmi kaynaklar kaçakçı kovalamacası sonucu askeri aracın kazılan hendeğe uçtuğunu açıklarken, Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ise askerin YPG ile girdiği çatışma sonucu şehit düştüğünü ileri sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.