Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinek ilacı, saç spreyi, çakmak gazından uyuşturucu yaptılar

Sakarya’da sinek ilacı, saç spreyi, çakmak gazı ve bitkilerden uyuşturucu yaparak bunları sattıkları belirlenen iki kişi yakalandı. Bir ihbarı değerlendiren Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sinek ilacı, saç spreyi, çakmak gazından uyuşturucu yaptılar
Sakarya’da sinek ilacı, saç spreyi, çakmak gazı ve bitkilerden uyuşturucu yaparak bunları sattıkları belirlenen iki kişi yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Ferizli ilçesinde bulunan bir evde uyuşturucu yapıldığını tespit etti. Şafak vakti düzenlenen operasyonda Y.K. ve A.K. isimli şahısları gözaltına aldı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda, evin bir bölümünün uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı belirledi. Şüphelilerin, satın aldıkları ada çayını fırında kuruttuktan sonra çakmak gazı, saç spreyi ve sinek ilacıyla karıştırıp ‘bonzai' olarak bilinen uyuşturucu madde ürettikleri ve sattıkları tespit edildi.

Emniyet yetkilileri saç spreyi, çakmak gazı ve sinek ilacının zehirli kimyevi maddeler ihtiva ettiğini belirterek, insan sağlığı için son derece zararlı ve ölüme götürebileceğini belirtti.

Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.