Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silopi’de şehit olan genç polis, 15 gün sonraki düğünü için davetiye bastırmış

Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Savaş Akyol’un (22) Ankara’daki baba ocağına ateş düştü. Nişanlı olduğu öğrenilen şehit Akyol’un davetiye...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Silopi’de şehit olan genç polis, 15 gün sonraki düğünü için davetiye bastırmış
Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin kurduğu mayınlı tuzağın patlatılması sonucu şehit olan polis memuru Savaş Akyol’un (22) Ankara’daki baba ocağına ateş düştü. Nişanlı olduğu öğrenilen şehit Akyol’un davetiye bastırdığı ve 15 gün sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Silopi ilçesinde polis aracının geçişi sırasında yaşanan patlamada 4 Özel Harekât polisi şehit oldu. Şehit olan polis memurlarından Savaş Akyol’un Ankara Sincan’daki baba ocağına ateş düştü. Ölüm haberini aileye, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bildirdi. Belediye ekipleri tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, çevredeki binalara Türk Bayrağı asıldı. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, taziye evini ziyaret etti.

22 yaşındaki şehidin nişanlı olduğu ve 15 gün sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Polis memuru Akyol’un düğün davetiyelerini de basıp dağıttığı ortaya çıktı.

Öte yandan, şehidin cenazesinin Yozgat’ın Şefaatli ilçesinde defnedileceği belirtildi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.