Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silopi'de av bayi soyuldu: Tüm silah ve fişekler çalındı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde av bayiine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler işyerinde bulunan bütün silahları alarak kayıplara karıştı. Yapılan incelemede 11 pompalı tüfeğin yanı sıra çok sayıda farklı silah ve bunlara ait fişeklerin...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak'ın Silopi ilçesinde av bayiine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler işyerinde bulunan bütün silahları alarak kayıplara karıştı. Yapılan incelemede 11 pompalı tüfeğin yanı sıra çok sayıda farklı silah ve bunlara ait fişeklerin çalındığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, olay Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana geldi. İlçenin Yeliştepe Mahallesi'nde bulunan bir av bayiine bu sabah saat 05.00 sularında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler girdi. Bir ihbar üzerine işyerine giden güvenlik güçleri, av bayiinin soyulduğunu belirledi. İşyerinde yapılan çalışmada aralarında pompalı tüfeklerin de bulunduğu çok sayıda silah ve bu silahlara ait mühimmatın çalındı belirlendi. Silahların kim ya da kimler tarafından çalındığı araştırılıyor. Güneydoğu'da son günlerde yaşanan olaylarda yüzleri kapalı kişilerin uzun namlulu silahlarla sokakları çıkması dikkat çekiyor. Kobani olaylarında da Diyarbakır'da iki av bayii soyulmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.