Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şiddetli fırtına Edirne’de hayatı felç etti

Edirne’de gece saatlerinden bu yana etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle hayat felç oldu. Bölgede ilk olarak etkili olan yağmur, yerini şiddetli fırtınaya bıraktı. Fırtına ile birlikte çok sayıda apartmanın çatısı uçtu. Apartman çatılarının...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şiddetli fırtına Edirne’de hayatı felç etti
Edirne’de gece saatlerinden bu yana etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle hayat felç oldu. Bölgede ilk olarak etkili olan yağmur, yerini şiddetli fırtınaya bıraktı. Fırtına ile birlikte çok sayıda apartmanın çatısı uçtu. Apartman çatılarının üzerine düştüğü elektrik direklerinin telleri koptu.

Fırtına ile birlikte şehir merkezinde yer yer elektrik kesintisi yaşanmaya başlandı. Bununla birlikte etkili olan fırtınaya dayanamayan çok sayıda ağaç devrildi. Trafik ve belediye ekipleri bölgeden bölgeye koşmak zorunda kaldı. Talatpaşa, Hükümet Caddesi, İlhami Ertem caddeleri üzerinde devrilen ağaçlar ulaşımda aksamaların yaşanmasına yol açtı.

Fırtınadan, tarihi Selimiye Camii’nin bahçesinde bulunan ağaçlar da nasibini aldı. Bahçede bulunan iki çam ağacı fırtına dayanamayarak kökünden söküldü. Reklam panoları ve trafik levhaları yollara devrildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.