Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SGK Başkanı Gökalp, Talas’ta

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp, Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ı ziyaret etti. Başkan Yıldırım, ziyarette Gökalp'e Talas'ı kültür ve turizm kenti haline getirdiklerini söyledi.     SGK...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SGK Başkanı Gökalp, Talas’ta
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp, Kayseri Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım'ı ziyaret etti. Başkan Yıldırım, ziyarette Gökalp'e Talas'ı kültür ve turizm kenti haline getirdiklerini söyledi.

    SGK Kurum Başkanı Yadigar Gökalp, Kayseri temasları sırasında SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Rifat Yıldırım'ı ziyaret etti. Eşinin Talaslı olduğunu ve bu bölgeyi çok sevdiğini belirten Gökalp, "Talas bizim için çok kıymetli. Eşim ve ben fırsat buldukça ziyaret ediyoruz. Sizin tarihi dokudaki ve kültürel çalışmalarınız çok güzel. Beğeniyle takip ediyoruz." dedi.

    Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek tarihi dokuda gerçekleştirdikleri hizmetlerden bahsetti. Talas'ın Kayseri'de kültür ve turizmde parlayan bir yıldız olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Modern şehircilik hizmetlerinin yanı sıra geçmişimize sahip çıkarak tarihi dokumuzu ayağa kaldırıyoruz. Geçmişten aldığımız kültürel mirasları restore edip gelecek nesillerimize tekrar miras bırakmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

    Ziyaretin anısına Başkan Yıldırım, SGK Başkanı Yadigar Gökalp'e kültür yayınlarından oluşan bir set ve Talas'ın 1948 yılına ait bir fotoğrafının üzerinde bulunduğu saat hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.