Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serbest bırakılan pilot, baba evinde kurban kesilerek karşılandı

Lübnan'da serbest bırakıldıktan sonra Türkiye'ye getirilen Türk pilotlardan Murat Ağca'nın Elazığ'daki baba evi bayram havasına döndü. Eve gelişinde pilot Ağca için kurban kesildi.Sabah saatlerinde evine dönen pilot Murat Ağca'yı Elazığ...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Serbest bırakılan pilot, baba evinde kurban kesilerek karşılandı
Lübnan'da serbest bırakıldıktan sonra Türkiye'ye getirilen Türk pilotlardan Murat Ağca'nın Elazığ'daki baba evi bayram havasına döndü. Eve gelişinde pilot Ağca için kurban kesildi.

Sabah saatlerinde evine dönen pilot Murat Ağca'yı Elazığ Havalimanı'nda akrabaları ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu karşıladı.
Havalimanında açıklamalarda bulunan pilot Murat Ağca, "Kurtarılmamızda çok büyük emeği geçen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a çok teşekkür ediyorum. Burdayız mutluyuz. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu nezaket örneği gösterdi. Başkan Selmanoğlu, yokluğumda ailem ile ilgilendi, kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Bu yapılanlar, her muamele, iyi dilekler her Türk evladına yapılacaktır. Bir Elazığ'ın çocuğu olmaktan son derece mutluyum." ifadelerini kullandı.

Baba Zeki Ağca ise "Tüm Elazığlılara saygılar sunuyorum. Herkese teşekkür ediyorum, bizi yalnız bırakmadılar. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Sizler de sağ olun, Allah razı olsun." diye konuştu.

Anne Emine Ağca da çok mutlu olduğunu dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Ailesi ve yakın akrabaları ile hasret gideren pilot Ağca, Başkan Selmanoğlu'nun makam arabası ile Doğukent'teki baba evine geldi. Burada pilot Ağca için kurban kesildi, alnına kan sürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.