Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şemdinli'de hain tuzak: 4 şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden acı bir son dakika haberi geldi. Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan askerlerin sayısı 5'e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şemdinli'de hain tuzak: 4 şehit
Olay bugün öğlen saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Aktütün yolunda meydana geldi. PKK’lı teröristler yola önceden döşedikleri patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirdi. İlk belirlemelere göre patlamada 5 asker şehit oldu.,Bölgeye sevk edilen takviye birlikler kaçan PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlattı.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

"10 Temmuz 2016 Pazar günü saat 12.05’de, Hakkari/Şemdinli Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan unsurlarımızın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu, dört kahraman silah arkadaşımız olay yerinde, bir kahraman silah arkadaşımız ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.