Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selimiye'de PTT şubesi soygunu

Üsküdar Selimiye'deki PTT şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 10 bin lira alan kimliği belirsiz zanlı yaya olarak kaçtı. Olay saat 16.30 sıralarında Selimiye Mahallesi, Neyzenbaşı...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üsküdar Selimiye'deki PTT şubesi silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 10 bin lira alan kimliği belirsiz zanlı yaya olarak kaçtı.

Olay saat 16.30 sıralarında Selimiye Mahallesi, Neyzenbaşı Halil Can sokak'ta meydana geldi. İddialara göre içerde bir görevlinin bulunduğu sırada PTT şubesine gelen silahlı zanlı kasadaki paraları istedi. Görevliyi etkisiz hale getirerek yaklaşık 10 bin lirayı alan soyguncu olay yerinden yaya olarak kaçtı. Şahsın kaçmasından sonra polise haber veren PTT görevlisi yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis, şube içerisinde parmak izi incelemesi yaptı. Bu arada PTT şubesine gelen vatandaşlar da soygun şoku yaşadı. Silahlı bir kişinin şubeden 10 bin lira çaldığını söyleyen bir kadının şaşkınlığı dikkat çekti. Mahallede kahve işleten bir vatandaş da polise gelerek 3 kişinin dün gün boyunca PTT şubesinin çevresinde dolaştığını söyledi. Polis, zanlıyı yakalamak için PTT şubesinin ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Öte yandan Üsküdar'ın Ünalan Mahallesi'ndeki PTT şubesi de geçtiğimiz günlerde yine silahlı bir kişi tarafından soyulmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.