Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehrin göbeğinde terör! İş adamı öldürüldü!

İstanbul'da Etiler Nispetiye Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı kavgada işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu’nun da aralarında bulunduğu 3 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehrin göbeğinde terör! İş adamı öldürüldü!
Olay, dün saat 23.30 sıralarında Nispetiye Caddesi’ndeki bir pastanenin önünde meydana geldi. İddialara göre, işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu, Yaşar Necmi Dardağan, Alican İmret, Yakup Oral, Tufan Gedik ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi pastane önünde bir masada otururken yanlarına iki kişi geldi.

Kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, masada oturanlara yönelik bir şeyler söyledikten sonra bellerinden çıkardıkları tabancalarla ateş etmeye başladı. Saldırı sonucu Yakup Oral ile Tufan Gedik olay yerinde hayatını kaybederken, işadamı Veysel Kadayıfçıoğlu, Yaşar Necmi Dardağan, Alican İmret ve ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılardan Kadayıfçıoğlu, İmret ve Dardağan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ismi belirlenemeyen diğer yaralı ise Liv Hospital’e kaldırıldı.

İŞADAMI HASTANEDE ÖLDÜ

İşadamı Veysel Kadayıfçıoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ameliyata alınan Dardağan ile İmret’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Liv Hospital’e kaldırılan yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Saldırının ardından, Nispetiye Caddesi tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Yakup Oral ve Tufan Gedik’in cesetleri Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.