Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz adına Erzurum'da kütüphane kuruldu

İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde, DHKP-C'li teröristlerce rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın hatırasına, Yargı Çalışanları Sendikası (Adalet Büro Sen) Erzurum İl Temsilciliği tarafından kütüphane...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz adına Erzurum'da kütüphane kuruldu
İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde, DHKP-C'li teröristlerce rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın hatırasına, Yargı Çalışanları Sendikası (Adalet Büro Sen) Erzurum İl Temsilciliği tarafından kütüphane kuruldu. Erzurum Adliyesi Sarayı'nda, "Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz" ismi verilen kütüphane için Adalet Büro Sen, kitap bağış kampanyası başlattı.

Adalet Büro Sen Erzurum İl Temsilcisi Erkan Sancak, şehit Savcı Kiraz'ın aziz hatırasını yaşatmak için adliyedeki boş bir odanın kütüphaneye dönüştürüldüğünü söyledi. Sancak, "Adliye binamız içerisinde bulunan kütüphaneye, şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın isminin verilmesi ve kütüphaneye koyulmak üzere kitap toplanması için kampanya başlatılmasına ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcımız Ahmet Çiçekli ile görüştük. Bu amaçla ülke genelinde, Adalet Büro Sen Erzurum İl Temsilciliği olarak kitap bağış kampanyası başlattık. Kampanyamıza destek vermek isteyenler, 'Erkan Sancak' ya da 'Mucip Yazıcı, Erzurum Adliyesi' adresine kitap gönderebilirler. Tüm kitapseverlerden kampanyaya destek bekliyoruz." dedi.

Adalet Büro Sen Adliye Temsilcisi Mucip Yazıcı da amaçlarının, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın isminin yaşatılması olduğunu vurgularak, "Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla el ele vererek, kütüphanemize kitap doldurmak ve şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın adını yaşatmaktır. Tüm yayınevlerinden, kitapçılardan kampanyaya destek olmalarını istiyoruz. Bu anlamda İstanbul ve Ankara'dan çeşitli yayınevlerinden gelen koli içerisindeki kitapları, temsilcilik olarak almış bulunuyoruz. Geniş çaplı olarak kampanyanız devam edecek." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.