Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit polisler için tek kişilik eylem

Çanakkale'de aynı yerde iki ayrı eylem yapıldı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde şehit edilen iki polis için 1 kişi, Suruç'taki patlama için ise bir grup, oturarak tepkisini dile getirdi. Suruç'ta meydana gelen patlamada hayatını...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit polisler için tek kişilik eylem
Çanakkale'de aynı yerde iki ayrı eylem yapıldı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde şehit edilen iki polis için 1 kişi, Suruç'taki patlama için ise bir grup, oturarak tepkisini dile getirdi.

Suruç'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler ve bugün şehit edilen 2 polis için Çanakkale'de iki ayrı eylem yapıldı. İskele Meydanı'nda aynı saate aynı yerde eylem yapılması dikkat çekti. İki polisin şehit edilmesine tepki göstermek için minibüs şoförlülüğü yapan Mesut Çetin isimli vatandaş, Türk bayrağını açarak bir saat boyunca sessiz eylem yaptı. Çetin, "İki gün önce hain bir saldırı sonucu bir askerimiz şehit olmuş, bugün de 2 polisimiz hain eller tarafından şehit edilmiştir. Ben de bunu protesto etmek amacıyla tek başıma bir dakikalık değil bir saatlik saygı duruşunda bulunacağım." dedi.

Çetin'in hemen arka tarafından ise Suruç'ta meydana gelen patlamaya tepki göstermek için bir grup toplandı. Oturma eylemi yapan grup, slogan atmadan bir süre eylemlerine devam etti. Her iki eylem de olaysız şekilde son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.