Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit polis Elazığ'da son yolculuğun uğurlandı

Siirt’in Eruh ilçesinde kaçakçılar ile girdiği çatışma sonucu şehit olan polis Bünyamin Torğut(28) Elazığ’da gözyaşları ile toprağa verildi.Siirt-Eruh karayolunda kaçakçılar ile girdiği çatışma sonucu şehit olan Bünyamin Torğut’un...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit polis Elazığ'da son yolculuğun uğurlandı
Siirt’in Eruh ilçesinde kaçakçılar ile girdiği çatışma sonucu şehit olan polis Bünyamin Torğut(28) Elazığ’da gözyaşları ile toprağa verildi.

Siirt-Eruh karayolunda kaçakçılar ile girdiği çatışma sonucu şehit olan Bünyamin Torğut’un cenazesi cenaze aracıyla Elazığ Asker Hastenesinden baba ocağına götürüldü. Şehit polisin naaşının getirildiği baba evinde annesi, babası, eşi, kız kardeşleri ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Anne Ayfer Torğut oğlunun cenazesine sarılarak gözyaşı döktü.

Baba ocağından helallik alındıktan sonra şehidin cenazesi İzzetpaşa Camisine getirildi. Burada ağabeyinin cenazesine sarılarak gözyaşı döken şehidin kız kardeşi Merve Torğut, ”Sen geldin senin yerine ben gideceğim. Öğretmen olacağım. Kötü insanlar değil iyi insanlar yetiştireceğim. Hiç kimse sevinmesin. Ağabeyim gitti, onun yerine ben oraya gideceğim.” demesi cenazeye katılanları duygulandırdı.

Şehit polisin babası İhsan Torğut, cenaze namazı sonrası yaptığı konuşmada, ”Hepinizden Allah razı olsun şehidimizi yalnız bırakmadınız. Haklarınız helal ediyor musunuz. Bünyaminler tek değildir, burada bulunan herkes bir Bünyamin’dir. İnşallah bu son olur. Benim gibi ağlayan olmaz, olmayacaktır inşallah. Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum Allah rızası için müsamaha göstermeyin. Bu hak edilmiş bir müsamaha değildir.” dedi.

Şehit polisin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracı ile Baskil ilçesine bağlı Durguntepe köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polis Bünyamin Torğut'un evli ve 3 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.