Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Pilot Tanış, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı

Konya’da düşen F-4 uçağın pilotlarından Kurmay Yüzbaşı Pilot Mustafa Tanış, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene şehit ailesinin yanı sıra bir çok askeri ve siyasi yetkili katıldı. Konya’da 112'nci Filoya ait bir...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Pilot Tanış, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
Konya’da düşen F-4 uçağın pilotlarından Kurmay Yüzbaşı Pilot Mustafa Tanış, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene şehit ailesinin yanı sıra bir çok askeri ve siyasi yetkili katıldı.

Konya’da 112'nci Filoya ait bir adet F-4E 2020 uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilotlardan Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış için Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Şehit Pilot’un babası Babası Hayri Tanış, Annesi Yurdagül Tanış, Eşi Sema Tanış ve 9 aylık kızının yanı sıra yakınları ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ve çok sayıda kuvvet komutanı katıldı.

Kılınan Cuma namazı sonrası şehit için cenaze namazı kılındı. Daha sonra omuzlara alınan cenaze, askeri araç ve kortej eşliğinde Cebeci Askeri Şehitliği’ne defnedilmek üzere götürüldü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.