Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit annesi evlat acısına 4 gün dayanabildi

İzmir'den geçici görevle gittiği Şırnak'ta, olay yeri incelemesi yaptığı sırada PKK'lı teröristlerin kanas keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit olan polis memuru Cemil Koç'un cenazesi sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan annesi Saniye Koç, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit annesi evlat acısına 4 gün dayanabildi


İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken 12 gün önce geçici görevle Şırnak'a gönderilen polis memuru Cemil Koç, geçen perşembe günü olay yeri incelemesi yaptığı sırada keskin nişancı teröristin kanasla açtığı ateş sonucu şehit oldu. 

Biri kız 2 çocuk babası olan ve yaklaşık 10 yıldır futbol maçlarında saha komiserliği de yapan Cemil Koç memleketi Bergama'da geçen Cuma günü düzenlenen törenle toprağa verildi.



Tören sırasında fenalaşan şehit polisin annesi Saniye Koç sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Dr Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Koç daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Acılı anne Koç, oğlunun şahadet haberini aldıktan 4 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Hayatının kaybeden Saniye Koç oğlunun şehit haberini aldığı gün, '"Yaktılar bizi. Oğlumu 14 gün önce uğurlamıştım. Şimdi cenazesini alacağım. Olan hep gariban çocuklarına oluyor. Onca polisin, askeri canını yaktılar" diyerek teröre tepki göstermişti.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.