Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehidin baba ocağın ateş düştü

Kars’ın Kağızman ilçesinde mayına basarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe’nin Osmaniye’deki baba ocağına ateş düştü. Oğullarının şehit olduğu haberini alan şehidin babası ve diğer aile fertlerinin feryatları çevreyi...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehidin baba ocağın ateş düştü
Kars’ın Kağızman ilçesinde mayına basarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe’nin Osmaniye’deki baba ocağına ateş düştü. Oğullarının şehit olduğu haberini alan şehidin babası ve diğer aile fertlerinin feryatları çevreyi inletti.

Kağızman’da şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Gökçe’nin Osmaniye’nin Ellek beldesi Arıklı Mahallesi’nde oturan ailesi acı haberle adeta yıkıldı. Acı haber, aileye ambulans eşliğinde gelen askeri yetkililer tarafından verildi. Haberle yıkılan aile fertlerinden bazıları fenalık geçirdi. Sağlık görevlileri, bayılan şehit yakınlarına müdahale etti.

Baba Mehmet Gökçe, ağlayarak oğlunu rüyasında gördüğünü anlattı. Baba Gökçe “Rüyamda oğlumu gördüm. ‘Oğlum burada ne yapıyorsun’ dedim ‘Baba nöbet tutuyorum’ dedi. ‘Gel gidelim’ dedim. ‘Baba sırtımda çelik yelek var, elimde de silah, beni vuramazlar, bir şey olmaz.’ dedi.” şeklinde rüyasını anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.