Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcı Mehmet Selim Kiraz hayatının kaybetti

İstanbul Adalet Sarayı’nda rehin alınan ve polis operasyonu sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan savcı Mehmet Selim Kiraz hayatını kaybetti. Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul İl Sağlık Müdürü Selami Albayrak, Kiraz’ın yapılan...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Savcı Mehmet Selim Kiraz hayatının kaybetti
İstanbul Adalet Sarayı’nda rehin alınan ve polis operasyonu sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan savcı Mehmet Selim Kiraz hayatını kaybetti. Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul İl Sağlık Müdürü Selami Albayrak, Kiraz’ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak ile Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağlar Çiftçi, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın kaldırıldığı Florence Nightingale Hastanesi önünde açıklama yaptı. Savcı Kiraz’ın saldırıdan iki dakika sonra hastaneye ulaştırıldığı bilgisini veren Selami Albayrak, tüm müdahalelere rağmen Kiraz’ın şehit olduğunu belirtti. Bilim Üniversitesi Rektörü Çağlar Çiftçi de Savcı Kiraz'ın baş ve göğüs kısmından yaralanmış olduğunu, hastaneye geldiğinde ise solunumunun ve kalbinin durmuş halde olduğunu aktardı. Kiraz’ın hemen ameliyata alındığını ifade eden Çiftçi, yaklaşık bir saatlik müdahaleye rağmen Kiraz’ın kurtarılamadığını söyledi.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.