Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcı Kavak: 2 yıldır yargıda bir değişim rüzgarı var ve bu rüzgar devam ediyor

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığından Uşak Savcılığına atanan Durdu Kavak, iki yıldır yargıda bir değişim ve dönüşüm rüzgarı olduğunu, bu rüzgarın ilk belirtisi olarak İzmir’den Manisa’ya atandığını ve bu rüzgar hala devam ettiğini...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Savcı Kavak: 2 yıldır yargıda bir değişim rüzgarı var ve bu rüzgar devam ediyor
Manisa Cumhuriyet Başsavcılığından Uşak Savcılığına atanan Durdu Kavak, iki yıldır yargıda bir değişim ve dönüşüm rüzgarı olduğunu, bu rüzgarın ilk belirtisi olarak İzmir’den Manisa’ya atandığını ve bu rüzgar hala devam ettiğini söyledi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığından Uşak Savcılığı'na atanan Durdu Kavak, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a veda ziyaretinde bulundu. Kavak, burada yaptığı konuşmada, 4 Haziran 2013 yılında Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başladığını hatırlattı. O günden bugüne kadar da bu görevi devam ettirdiğini dile getiren Kavak, “Fakat iki yıldır biliyorsunuz yargıda bir değişim ve dönüşüm rüzgarı var. Bu rüzgarın ilk belirtisi olarak İzmir’den buraya atanmıştım, bu rüzgar hala devam ediyor. Yine bunun bir devamı olarak da Manisa Cumhuriyet Başsavcılığından Uşak Cumhuriyet Savcılığına atanmış bulunuyorum.” dedi.

Savcı Kavak sözlerine şöyle devam etti: “Bizde asıl hakim olan görev, savcılıktır, diğer görevler geçicidir. Ben de Cumhuriyet Başsavcılığı görevimde 14 yılımı tamamladım. Çalıştığım süre itibarıyla da başsavcılıktan alınmış olmam gayet doğal, o yönüyle de hiç kimseye kırgınlığım da yok. Bu makamlar, bu görevler sorumluluk gerektiren görevler, daha önce sevdiğim bir insandan duyduğum bir cümleyi bende tekrarlayacağım burada. Bu tarz görevlere gelirken insan tabii ki seviniyor, sevinmelidir de, çünkü milletine hizmet ediyor. Bu görevlerden ayrılırken daha çok sevinmelidir, niye, milletin emaneti sırtından alındı ve normal hayatına devam etmesi lazım. Bizde bu yönüyle görevden ayrıldığımız için daha çok seviniyoruz. Sizinle de biz kısa bir sürede olsa beraber çalıştık. Devlette uyum önemli, devlette birliktelik önemli, diyalog önemli. Bizde buna dikkat ederek çalışmaya çalıştık ve karşılığını da sizlerden gördük. Bunun içinde teşekkür ediyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.