Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Satırlı cinayetin zanlısı: Babamı annemle tartıştığı için öldürdüm

Çorum’da babasını satırla öldüren şizofren hastası Hasan K.(33), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, emniyetteki ifadesinde babasını, annesiyle tartışmasından dolayı öldürdüğünü söyledi.Dün gece saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Satırlı cinayetin zanlısı: Babamı annemle tartıştığı için öldürdüm
Çorum’da babasını satırla öldüren şizofren hastası Hasan K.(33), emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, emniyetteki ifadesinde babasını, annesiyle tartışmasından dolayı öldürdüğünü söyledi.

Dün gece saatlerinde Karakeçili Mahallesi 2. Sokak’ta babası İsmail K.’yi (59) satırla öldüren ve olayın ardından polisi arayarak teslim olan Hasan K.’nin emniyetteki sorgusu tamamlandı. İfadesinde babasına, annesiyle tartışmasından dolayı kızdığını anlatan Hasan K., daha önce de bıçakla babasını öldürmek istediğini, araya giren annesinin kendisine engel olduğunu belirtti.

Olay günü babasının annesi ile bir kez daha tartıştığını belirten Hasan K., “Annem babamla tartıştıktan sonra kız kardeşimle uyumaya gitti. Babam da başka bir odada yatıyordu. Herkesin uyumasını bekledikten sonra mutfakta bulunan satırı alarak babamın olduğu odaya girdim. Elimdeki satırı boynuna doğru vurmaya başladım. Babam hiç yerinden kalkamadı, boynundan kanlar akmaya başladı. Babam hareketsiz kalınca dışarı çıkıp 155 Polis İmdat hattını arayarak olayı bildirdim." dedi.

Şizofren hastası olduğunu söyleyen Hasan K., yaklaşık 10 yıldır tedavi gördüğünü ifade etti.

Sorgusunun tamamlanmasının ardından 'Kasten adam öldürme' suçundan adliyeye sevk edilen zanlı, İl Emniyet Müdürlüğü binasından çıkarken soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çekti. Gazetecilerin “Babanızı neden öldürdünüz?” sorusuna cevap vermeyen Hasan K., “Pişman mısınız?” sorusuna ise “Hayır” cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.