Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıyer'de cinayet

Sarıyer'de, aracına bindikten sonra kimliği belirsiz bir kişi tarafından indirilerek silahla vurulan Ferdi Özmen adlı şahıs, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay, dün saat 18.30 sıralarında,...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 03:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 03:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıyer'de cinayet
Sarıyer'de, aracına bindikten sonra kimliği belirsiz bir kişi tarafından indirilerek silahla vurulan Ferdi Özmen adlı şahıs, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında, İstinye Mahallesi Çayır Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, akrabası Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi'ndeki bir lokantada yemek yiyen 30 yaşındaki Ferdi Özmen, yakınıyla birlikte aracına yöneldi. Ferdi Özmen, Çayır Sokak içerisinde bulunan aracına bindikten sonra kimliği belirsiz bir kişi tarafından indirilerek silahla vuruldu. Ağır yaralanan Özmen, çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise kayıplara karıştı. Özmen, hastanede yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.