Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Sarı yaz' geldi turizmcinin yüzü güldü

Turizm cenneti Bodrum’da Sarı yazın gelmesi ile birlikte güneş tekrar yüzünü gösterdi. Doğu bölgeleri soğuk havanın etkisi altına girerken hava sıcaklığının 30 dereceye kadar ulaşması ile birlikte Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanıyor....

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Sarı yaz' geldi turizmcinin yüzü güldü

Turizm cenneti Bodrum’da Sarı yazın gelmesi ile birlikte güneş tekrar yüzünü gösterdi. Doğu bölgeleri soğuk havanın etkisi altına girerken hava sıcaklığının 30 dereceye kadar ulaşması ile birlikte Bodrum’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen tatilciler sahillere ve kafelere akın etti. Bu durum en çok tatil sezonunun son günlerinde otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü. Bitez’de bulunan Amborassia otelin sahibi Zeynel Kılıç ekim ayının son günlerine denk gelen sarı yazın turizmi tekrar hareketlendirdiğini belirterek, "Tatil sezonunun son günlerinde sarı yazın gelmesi ile birlikte rezarvasyon sayımız arttı. Kurban Bayramı’Ndan sonra yaşanan bu hareketlilikle birlikte bizimde yüzümüz güldü. Otelimizde şuanda özellikle yerli turist var. Bu dönemde daha uygun fiyatlarla tatil yapma fırsatı buluyorlar.” dedi.

Bu arada meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre Bodrum’da hafta sonuna kadar hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde olacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.