Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa'daki terör saldırısında yaralanan iki polis şehit oldu

Şanlıurfa'da gece yarısı teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan iki polis şehit oldu. Polisler için bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlenecek. Şanlıurfa sıcak bir gece yaşandı. Önce AK Parti Eyübiye ilçe...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2015 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2015 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa'daki terör saldırısında yaralanan iki polis şehit oldu
Şanlıurfa'da gece yarısı teröristlerce açılan ateş sonucu ağır yaralanan iki polis şehit oldu. Polisler için bugün İl Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlenecek.

Şanlıurfa sıcak bir gece yaşandı. Önce AK Parti Eyübiye ilçe teşkilatı bombalandı, ardından polislere yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hastanenin batı tarafından gelen silahlı kişi veya kişiler, Balıklıgöl Devlet Hastanesi çıkışında devriye gezen polislere silahla saldırdı. Polislerden biri başından aldığı kurşun ile ağır yaralandı. Saldırıda yaralanan diğer polis teröristlere karşılık verdi. Saldırı alanından yaklaşık 10 metre ilerleyen polis yere düştü. Yaralı polise ilk müdahale hastanenin güvenlik görevlisi tarafından yapıldı.

Polislerden biri, Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, diğeri de Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. İki polis tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Şehit polislerden birinin adının Tanju Sakarya, diğerinin isminin Fatih Cilbey olduğu öğrenildi.

Şehit polisler için bugün Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlenecek. Törenin ardından şehitler, toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderilecek.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.