Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa'da özgür medyaya operasyon tepkisi

Medyaya yapılan operasyonlar Şanlıurfa Adliyesi önünde protesto edildi. ‘Söz verdik Allah'a, dönersek kalleşiz’, ‘Tiran bizi alsana’ şeklinde gözaltına alınan gazetecilere destek verdiler. Özgür medyaya yapılan operasyon 4’üncü...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa'da özgür medyaya operasyon tepkisi
Medyaya yapılan operasyonlar Şanlıurfa Adliyesi önünde protesto edildi. ‘Söz verdik Allah'a, dönersek kalleşiz’, ‘Tiran bizi alsana’ şeklinde gözaltına alınan gazetecilere destek verdiler.

Özgür medyaya yapılan operasyon 4’üncü gününde de Şanlıurfa Adliyesi önünde protesto edildi. Adliye önünde toplanan bini aşkın vatandaş, düdük öttürüp, sloganlarla tepkilerini dile getirdi. Cumhurbaşkanlığı Sarayının resminin çizildiği pankart da açan vatandaşlar, sahte dolar dolu ayakkabı kutusu ile yolsuzlukları protesto etti. Eyleme katılanlar hep bir ağızdan tesbihat okuyan grup, Mehmet Akif Ersoy’un şiirleri ile medya operasyonunu protesto etti.

Toplanan kalabalığa kendilerini Çarşı Grubu olarak tanıtan Beşiktaş taraftarı da destek verdi. ‘Tiran bizi alsana…’, ‘Söz verdik Allah'a dönersek kalleşiz’ diye diye slogan atan grup, İstiklal Marşı okuyarak sessiz bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.