Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’da cephanelik ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde PKK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Biri Suriyeli 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonda ele geçirilen ağır silahlar cephaneliği aratmadı....

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’da cephanelik ele geçirildi
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde PKK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Biri Suriyeli 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonda ele geçirilen ağır silahlar cephaneliği aratmadı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ceylanpınar ilçesinde PKK/KCK’ya yönelik operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda İsmail Ç., Halil M. ve Ahmet Ö. iİle mühimmatları teslim almaya gelen Suriye uyruklu Mehmet Muhammet A.'yı gözaltına alındı.

Operasyonda; 25 el bombası, 3 M79 roketatar, 2 M16 marka silah, 12 M16 marka silaha ait şarjör ve bu şarjörler içerisinde toplam 339 adet mermi, 2 bin 853 kalaşnikof mermisi, 15 F1 el bombası gövdesi, 20 F1 el bombası fünye grubu (2 kutu), bir gece görüş dürbünü ve buna ait aparatlar, bir glock marka tabanca ile buna ait 1 adet şarjör ve şarjöre basılı vaziyette 9 mm çapında 11 mermi, 2 tane el telsizi (birisinin üzerinde YPG ibaresi bulunuyor), içerisinde çok sayıda örgütsel fotoğraf ve notların bulunduğu harici bellek ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.