Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunport Limanı’nda traktör denize düştü; 1 kişi boğularak öldü

Samsunport Limanı’nda denize düşen bir traktörde bulunan iki kişiden birisi boğularak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden iki çocuk babası 32 yaşındaki İsmail Balcı'nın, deniz zemindeki balçığa saplanan traktörden çıkamadığı,...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2015 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2015 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsunport Limanı’nda traktör denize düştü; 1 kişi boğularak öldü
Samsunport Limanı’nda denize düşen bir traktörde bulunan iki kişiden birisi boğularak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden iki çocuk babası 32 yaşındaki İsmail Balcı'nın, deniz zemindeki balçığa saplanan traktörden çıkamadığı, traktörde bulunan diğer personelin ise kendi imkanları ile kurtulduğu öğrenildi.

Samsunport Limanı’nda gemi yaklaştırma işlemlerinde çalışan Balcı ve beraberindeki arkadaşı, henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde traktör ile denize uçtu. Bir anda suya gömülen traktördeki iki personelden birisi kendi imkanları ile su yüzüne çıktı. Çevrede bulunan diğer personelin denize düşenleri kurtarmak için suya atlaması İsmail Balcı’yı kurtarmaya yetmedi. Balçık içine saplanan traktörden çıkamayan Balcı, hayatını kaybetti. Dalgıçlar tarafından çıkartılan Balcı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Atatürk Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Kazanın yaşandığı limanda İsmail Balcı’nın arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.