Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu’na eğitime destek plaketi

Samsun Ticaret ve Sanayi Ortaokulu Müdürü Saffan Bölükbaş, okullarına maddi ve manevi katkılarından dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na teşekkür plaketi verdi.    Samsun Ticaret...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun TSO Başkanı Murzioğlu’na eğitime destek plaketi
Samsun Ticaret ve Sanayi Ortaokulu Müdürü Saffan Bölükbaş, okullarına maddi ve manevi katkılarından dolayı TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na teşekkür plaketi verdi.

    Samsun Ticaret ve Sanayi Ortaokulu yöneticileri, öğretmenleri ve 2 öğrenci, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Saffan Bölükbaş, okullarına maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na teşekkür plaketi verdi.

    Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu her zaman yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Okul Müdürü Saffan Bölükbaş, “Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan okulumuzda şu an bin 650 mevcudumuzla eğitim ve öğretim vermekteyiz. Çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için tüm kadromuzla var gücümüzle çalışıyoruz. Biz çocuklarımıza en iyi eğitim ve öğretimi vermeye çalışırken, okulumuzu yaptırıp kentimize kazandıran Samsun TSO’yu da en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. Samsun Ticaret ve Sanayi Odamız, okulumuz kurulduğundan beri her zaman bizlerin yanında oldu. Başkanımız döneminde de okulumuza verilen destek artarak devam etti. Başkanımızı yanımızda görmek bizlere güç vermektedir. Kendisine eğitime sağladığı katkılardan dolayı öğretmenlerim, öğrencilerim ve velilerim adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Salih Zeki Murzioğlu ise okuyan ve gelecekte ülkeye hizmet etmeyi hedefleyen çocukların her zaman yanında olduklarını belirtti. İnsana yapılan yatırımın, en büyük yatırım olduğunu kaydeden Başkan Murzioğlu, ”TSO olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve her fırsatta eğitime elimizden gelen maddi ve manevi katkıyı gösteriyoruz. Çocuklar; yarınlarımız, yaşam kaynağımız bizim eserimizdir. Bizim temennimiz her türlü istismardan korunmuş, üreten, özgüveni olan, düşünen, çevresi ile olumlu iletişim kuran, kendini geliştirmiş, geçmişini unutmayan geleceğe umutla bakan nitelikli çocuklar yetişmesidir. Her gün değişen ve gelişen dünyada ülkemizin daha güçlü hale gelmesi öğretmenlerimizin çaba ve çalışmalarıyla doğrudan ilişkilidir. Bizler, geleceğimizin mimarı olarak gördüğümüz öğretmenlerimize güveniyoruz.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.