Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahte dövizle kuyumcuyu dolandırdılar

Bahçelievler’de, bir kuyumcuya giden iki kadın dövizle alışveriş yaptı. Aldığı parayla bankada işlem yapmak isteyen kuyumcu dövizlerin sahte çıkmasıyla şok oldu.Şirinevler’de geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşanan dolandırıcılık...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sahte dövizle kuyumcuyu dolandırdılar
Bahçelievler’de, bir kuyumcuya giden iki kadın dövizle alışveriş yaptı. Aldığı parayla bankada işlem yapmak isteyen kuyumcu dövizlerin sahte çıkmasıyla şok oldu.

Şirinevler’de geçtiğimiz Cumartesi akşamı yaşanan dolandırıcılık olayı şöyle gelişti: Suriye uyruklu olduklarını söyleyen iki kadın akşam saatlerinde bir kuyumcuya gitti. Bir süre vitrine bakan kadınlar daha sonra içeri girerek dövizle alışveriş yapmak istediklerini söyledi. Kadınların teklifini kabul eden kuyumcu Güven K., 3 bin dolar değerinde bilezik ve takıdan oluşan altınları sattı. Aldığı dolarların sahte olup olmadığını öğrenmek isteyen kuyumcu Güven K., paraları, para sayma makinesinden geçirdi ancak olumsuz bir durum yaşanmadı. Kadınlar alışverişlerini tamamlayarak kuyumcudan ayrıldı.

Pazartesi günü elindeki 3 bin dolarla banka şubesine giderek işlem yapmak isteyen Güven K., banka görevlisinin parayı kontrol etmesiyle dolandırıldığını öğrendi. Kuyumcu Güven K.’nın aldığı dövizler yapılan kontrolde sahte çıktı. Güven K. emniyete giderek şikayetçi olması üzerine Suriyeli olduğunu söyleyen kadınların benzer yöntemle Bahçelievler’de farklı kuyumcuları dolandırdığı ortaya çıktı. Polis, dolandırıcıları yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.