Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahibinden satılık mescit!

İzmit'te, inşaat malzemeleri satan Suna Uçak, parasını alamadığı müteahitin yaptığı sitede bulunan 3 katlı mescidi satışa çıkardı. Uçak, ’Geçici mescit. Satılık ticari 3 katlı dükkan’ yazılı afiş astığı mescidin fiyatını ise 2 milyon lira olarak belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sahibinden satılık mescit!
İnşaat malzemeleri satan Suna Uçak, İzmit Çayırköy Mahallesi’nde 3 bloktan oluşan Gölkay Park Towers isimli siteyi yapan müteahhitten, iddiaya göre sattığı malzemelerin bedeli olan 1.5 milyon lirayı alamadı. Parasını tahsil edemeyen Suna Uçak, firmayla görüşüp sitenin önüne birinci katı imam lojmanı, ikinci katı kadınlar, üçüncü katı ise erkekler için tasarlanan ve ruhsatı alınmadan inşaa edildiği öne sürülen mescidi 2 milyon liraya satışa çıkardı. Suna Uçak mescide, "Geçici mescit. Satılık ticari 3 katlı dükkan" yazılı afiş astı.

Parasını bir türlü tahsil edemediğini belirten Suna Uçak, "İnşaatın başlangıcından itibaren malzeme satışı yaptık. Birçok kez alacağımızı istememize rağmen bir türlü tahsil edemedik. Bana müteahhit ve daireleri alacak olan Araplar arasında çıkan sorunlardan dolayı ödeme yapamadıklarını söylediler. Ben de müteahhit firma ile görüşerek paramı tahsil etmek amacıyla site önünde bulunan mescidi satılığa çıkarttım. 2 milyona satıyoruz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.