Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Girişimcilik kursunu tamamlayanlar sertifikalarını aldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik’ kursunu tamamlayanlara belgeleri törenle verildi. İTSO Meclis salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakam H.Hasan Özyiğit, KOSGEB İl...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girişimcilik kursunu tamamlayanlar sertifikalarını aldı
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik’ kursunu tamamlayanlara belgeleri törenle verildi.

İTSO Meclis salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakam H.Hasan Özyiğit, KOSGEB İl Müdürü Seraceddin Özcan, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve kursiyerler katıldı.

Kaymakam Özyiğit, İskenderun’un sanayi ve liman şehri olması nedeniyle çok önemli bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çekti. İTSO’nun sağladığı sosyal ve ekonomik katkılar için teşekkür eden Özyiğit, “Ekonomik ticari ve sosyal hayatımızda İskenderun için yaptıkları özverili çalışmalarından ötürü İTSO yönetimini tebrik ediyorum. İTSO İskenderun’da toplumun her kesimden insanlarımıza hitap eden onlara tekrar hayata kazandıran ve istihdam sağlamaları noktasında çaba sarf ederek çok ciddi projelere imza atan bir sivil toplum kuruluşumuz.” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Özcan ise girişimcilik kursuna katılan ve kendi işlerini kurmak isteyen kursiyerler için bu belgelerin fırsat olduğunu vurguladı. Girişimciliği önemsediklerini aktaran Özcan, ülkelerin gelişmesinde cesur girişimcilere her zaman ihtiyaç duyulduğunu aktardı. Hatay genelinde istihdama katkı sağlamak için girişimcilere destek verdiklerini ifade eden Özcan, “İskenderunlu girişimcilerimize eğitim kursların yanı sıra, faaliyet gösterecekleri iş kollarına göre uzun vadeli krediler de veriyoruz. Kursları başarı ile tamamlayan ve yeni iş yeri açarak istihdama katkı verecek kursiyerlerimize şimdiden hayırlı işler diliyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.