Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

RTÜK Uydu ve Kablolu Yayın Yönetmeliği'nde değişiklik yaptı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Uydu Yayın Yönetmeliği ile Kablolu Yayın Yönetmeliği’nde banka teminat mektubu sunma şartının kaldırıldığını bildirdi. RTÜK tarafından yapılan yazılı açıklamada "Radyo ve Televizyon Üst Kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Uydu Yayın Yönetmeliği ile Kablolu Yayın Yönetmeliği’nde banka teminat mektubu sunma şartının kaldırıldığını bildirdi.

RTÜK tarafından yapılan yazılı açıklamada "Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Uydu Yayın Yönetmeliği ile Kablolu Yayın Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle, lisans dönemi sona eren ve lisansını yenilemek isteyen kablo ve uydu ortamlarında yayın yapan kuruluşlar için banka teminat mektubu sunma şartı kaldırılmıştır. Kablo ve uydu ortamlarında yayın yapmak için ilk kez lisans başvurusunda bulunan ve lisans alacak kuruluşlar ise anılan yönetmeliklerde belirtilen diğer şartların yanı sıra banka teminat mektubu sunma koşulunu yerine getireceklerdir. Söz konusu yönetmelik değişiklikleri 22 Ekim 2013 tarihli ve 28799 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir." denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.