Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rezalete vali el koydu!

Altınordu Kulübü'nün 7-14 yaş takımlarının antrenman yaptığı sahanın önündeki alkollü kişilerden rahatsız olan velilerin şikayetini değerlendirmeye alan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, rezaletin giderilmesi için harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rezalete vali el koydu!
PTT 1. Lig’de mücadele eden Altınordu’nun 7-14 yaş futbolcularının antrenman yaptığı Yeşilyurt’taki Sait Altınordu Tesisleri önündeki alkollü kişilerden rahatsız olan velilier, bunun önlenmesi için imza toplayarak İzmir valiliği’ne dilekçe ile başvurdu.

Konuyu İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a anlatan Gençlik Geliştirme Sorumlusu Zafer Bilgetay, yöneticiler Gizem Kaleli, Gökhan Göktürk ve Ali Ergöçmez’den oluşan Altınordu heyeti, Ayyıldız’dan tam destek aldı.

Velilerin ve mahalle sakinlerinin 1224 imzalı dilekçesini ve bölgede çekilen fotoğrafları inceleyen Vali Erol Ayyıldız, "Sorun emniyet tedbirleriyle bir yere kadar çözülür. Kesin çözüm bu alanın Altınordu tarafından kullanılmasıyla olur" dedi.

Vali Ayyıldız, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç’u arayarak alandaki emniyet tedbirlerinin acilen alınmasını ve bu alanın kulübe tahsisi için Karabağlar Belediyesi ile temasların başlamasını talep etti.

Bu bölümle ilgili projeleri olduğunu belirten Zafer Bilgetay, Vali Erol’a çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.