Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Resmi sergiyi AKP milletvekili adayının açmasına tepki

Kırşehir'de Gençlik İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Ebru Hat-Tezhip, Filografi' sergisinin AKP milletvekili adayı Salih Çetinkaya tarafından açılması tepkiyle karşılandı. CHP milletvekili adayı Yılmaz Zengin, iktidarın 'bütün...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Resmi sergiyi AKP milletvekili adayının açmasına tepki
Kırşehir'de Gençlik İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Ebru Hat-Tezhip, Filografi' sergisinin AKP milletvekili adayı Salih Çetinkaya tarafından açılması tepkiyle karşılandı. CHP milletvekili adayı Yılmaz Zengin, iktidarın 'bütün olanakları, AKP lehine işlettiğini' savunarak tepkisini dile getirdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinliklerinin 6. gününde Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri ve kursiyerleri tarafından yapılan Ebru Hat-Tezhip, Filografi sergisinin açılışı gerçekleşti. Aşıkpaşa Spor Salonu'ndaki serginin açılışını Kırşehir AK Parti milletvekili adayı Salih Çetinkaya yaptı.

Açılışı, milletvekili adayı Çetinkaya'nın yapmasını, muhalefet tepkiyle karşıladı. CHP milletvekili adayı Yılmaz Zengin, iktidarın 'bütün olanakları Akp lehine işlettiğini' savunarak tepkisini dile getirdi. Tarafsız bir yarış olmadığını öne süren Zengin, Belediye'nin de buna ilaveten bütün imkanlarını seferber ettiğini iddia etti. Zengin, Kırşehir halkının bunları görmesi gerektiğini belirterek, kararını buna göre vermesini istedi.

Programın sonunda milletvekili adayı Salih Çetinkaya kursiyerler ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Açılışın ardından sergiyi gezen ziyaretçiler yapılan çalışmaları inceledi.

Ayrıca, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Aşıkpaşa Spor Salonu'nda basketbol ve voleybol müsabakaları yapıldı. Etkinliklerin 7. günü ise huzurevi, sevgi evleri ve engelliler derneği ziyareti ve Aşıkpaşa Spor Salonu'ndan yapılacak olan Badminton ve Hentbol müsabakaları ile tamamlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.