Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Raybüs otomobile çarptı: 3 yaralı

Eskişehir Tavşanlı seferini yapan raybüs, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kaza’da 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir’den Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine gitmekte olan Ali M. idaresindeki 43429 sefer sayılı raybüs,...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2014 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2014 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Raybüs otomobile çarptı: 3 yaralı
Eskişehir Tavşanlı seferini yapan raybüs, hemzemin geçitte otomobile çarptı. Kaza’da 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir’den Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine gitmekte olan Ali M. idaresindeki 43429 sefer sayılı raybüs, Bahçelievler Mahallesi’ndeki hemzemin geçitte, Hasan Ünal (33) idaresindeki 43 AZ 532 plakalı otomobile çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile 100 metre sürüklenen otomobil sürücüsü Hasan Ünal ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan eşi Fatma ve oğlu Enes Ünal yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Meydana gelen kazada tedavi altına alınan Fatma Ünal (30) ile 3 yaşındaki oğlu Enes Ünal’ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Öte yandan hızlı tren bağlantılı olarak çalıştığı belirtilen raybüsteki 33 yolcu ise otobüsle Tavşanlı ilçesine gönderildi.

Kaza nedeni ile Kütahya-Tavşanlı demiryolu 2 saat süreyle demiryolu trafiğine kapatılırken, makinistler Ali M. ve Mehmet Ç. ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.